Inspectoratul Școlar Județean verifică două școli

Inspectoratul Scolar Botosani isj (3)Două unități de învățământ botoșănene vor fi ținta unor controale ale Inspectoratului Școlar Județean, săptămâna aceasta. Inspecțiile școlare generale vor avea loc la Școala 1 Dumeni și Școala Gimnazială ”Ioan Murariu” Criștinești.

like-facebookAceste inspecții au ca scop, potrivit reprezentanților IȘJ, evaluarea și monitorizarea activității unităților de învățământ, îmbunătățirea rezultatelor școlare prin evaluarea conformității funcționării și dezvoltării unității școlare cu politicile, strategiile și proiectele naționale, precum și cu nevoile individuale regionale și naționale în domeniul educației, consilierea și sprijinirea unităților școlare și personalului didactic, didactic auxiliar și nedidactic pentru îmbunătățirea activității proprii.

Totodată, în perioada 10-14 aprilie va avea loc o inspecție tematică a IȘJ în școli privind monitorizarea rezultatelor obținute de elevi la simulări și a modului de întocmire și implementare a planurilor de îmbunătățire, inclusiv grafice de pregătire suplimentară.

 

One thought on “Inspectoratul Școlar Județean verifică două școli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *