Razie cu mascați în cluburile și discotecile din Botoșani. Zeci de tineri legitimați

razie noapte discoteca- cluburiPoliţiştii botoşăneni, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale  şi în cooperare cu lucrători din cadrul Poliţiei Locale Botoşani şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani, au organizat, sâmbătă seară, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă în zona discotecilor, cluburilor si barurilor de pe raza municipiului Botosani.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate peste 90 de persoane şi verificate peste 50 de autovehicule.

like facebookDe asemenea, au fost constatate şi aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 46.500 lei şi au fost confiscate băuturi alcoolice fără documente de provenienţă, în valoare de 720 de lei.

 

 

 

2 thoughts on “Razie cu mascați în cluburile și discotecile din Botoșani. Zeci de tineri legitimați

  1. Abuzuri ale autorităţilor române!!!!! Numai în România intră mascaţii şi Poliţia în cluburi, discoteci şi baruri private, întrerup activităţile în curs pentru orice motive puerile, legitimează pe oricine, motivînd totul ca activităţi preventive sau ca există suspiciuni cum că s-ar produce activităţi ilegale. Şi aceste lucruri sunt necesare, însă acestea pot fi facute sub acoperire. Eu merg în club sau la discotecă să ma relaxez nu să suport grosolaniile autorităţilor!!! În occident , asemenea activităţi i-ar costa bani grei pe cei ce ar disturba activităţi ale micilor întreprinzători. Lupta antidrog sau a criminalităţii organizate să se facă sub acoperire, cu agenţi în civil pentru ca acei ce nu au nimic de a face cu aceste lucruri nici să nu simtă prezenţa lor . În plus, ceste acţiuni influenţează negativ imaginea locaţiei şi qa proprietarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *