O casă a boierului Mavrocordat, din zona centrală a Botoșaniului, scoasă la vânzare la un preț record

casa boier mavrocordat botosaniO casă care a aparținut familiei de boieri Mavrocordat, situată în zona centrală a municipiului Botoșani, a fost scoasă la licitație publică. Este vorba de un imobil situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 78, care a fost disputat de moștenitorii fostului proprietar.

Clădirea cu 12 camere și cu un teren de 1.890 de metri pătrați se află situată în fața internatului Colegiului Național AT Laurian și a fost scoasă la licitație, pe 8 mai, la un preț de 1,15 milioane de lei.

like facebookCasa a fost disputată în instanță de doi moștenitori ai boierului Mavrocordat, Dimitriu Șerban Alexandru împreună cu Dimitriu Simona Liliana, dar și de Dumitrache Rose Marie Barbara. În urma procesului, imobilul a devenit proprietatea familiei Dimitriu, însă aceasta a fost obligată la plata unei sume de 550.000 de lei către familia Dumitrache.

Pentru recuperarea acestei sume, Rose Marie Barbara Dumitrache a apelat la serviciile executorului jhudecătoresc Vasile Manoilă, care a scos casa la vânzare.

casa boier mavrocordat botosani

 

 

One thought on “O casă a boierului Mavrocordat, din zona centrală a Botoșaniului, scoasă la vânzare la un preț record

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *