Petiţie către Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru sancţionarea CNADNR din cauza gropilor

drum cu gropi1Şoferii exasperaţi de gropile de pe drumul naţional Botoşani-Săveni-Manoleasa au făcut o petiţie către Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Oamenii spun că drumul prezintă probleme ce pun în pericol viaţa şi integritatea corporală a participanţilor la trafic şi solicită sancţionarea administratorului drumului, respectiv CNADNR.

 like facebook„Concret drumul prezintă o stare avansată de degradare a carosabilului constând în gropi, denivelări și lipsa marcajului longitudinal.Cel mai deranjant este modul în care administratorul drumului, respectiv CNAIR întreține acest drum. În perioada 27-28 martie angajații CNAIR au umplut gropile cu piatră concasată, fără a folosi bitum sau ciment. Astfel piatra s-a împrăștiat imediat pe toată suprafața carosabilului fiind un real pericol pentru siguranță traficului, prin scăderea considerabilă a aderenței, posibilitatea de a perfora cauciucurile sau de a sări și sparge parbrize.Vă solicit să aplicați sancțiunile prevăzute în Codul Rutier administratorului drumului pentru nerespectrea viabilității până la remedierea corespunzătoare e deficiențelor” , se arată în petiţia trimisă

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Petiţie către Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru sancţionarea CNADNR din cauza gropilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *