O nouă campanie de colectare a electricelor și electronicelor uzate

deseuri electrice„Orașe Curate”, campania națională ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban, ajunge din 3 aprilie 2017 la Dorohoi. Campania va încuraja locuitorii orașului Dorohoi să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrele de colectare municipale.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Municipiului Dorohoi, Consiliul Local al Municipiului Dorohoi și Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani, lansează campania „Orașe Curate: Dorohoi”, ce se va desfășura în perioada 3 – 30 aprilie 2017. Cetățenii sunt informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

like facebookAstfel, în perioada campaniei, orice locuitor al municipiului Dorohoi care va preda un deșeu de minim 5kg cumulate la unul dintre punctele de colectare municipale , va primi un premiu instant.

Iată punctele de colectare ale SC Servicii Publice Locale SRL și programul acestora:

  • Strada 1 Decembrie nr. 24 (garaj auto) – de luni până vineri, între orele 7:30 – 16:00;
  • Piața Plevna – de luni până duminică, între orele 8:00 – 14:00;

SPL Dorohoi oferă serviciul de preluare de la domiciliu a echipamentelor voluminoase. Pentru colectarea acestor echipamente locuitorii sunt rugați să contacteze dispeceratul la unul dintre numerele de telefon: 0231.617.194, 0736.643.865.

Campania din Dorohoi continuă, în anul 2017, programul național „Orașe Curate”, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.

Campania are loc în Programul județean “Luna curățeniei”, potrivit unui comunicat al Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani.

 

2 thoughts on “O nouă campanie de colectare a electricelor și electronicelor uzate

  1. reciclare din care cineva scoate bani frumosi…ca doar nu vine nimeni asa gratuit sa-ti ia tie din casa electocasnice invechite,e clar ca scot niste bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *