Primăria Municipiului Botoșani va fi iluminată în culoarea albastru, de Ziua Internațională a Conștientizării Autismului

primaria BotosaniAsociația Părinților Copiilor cu Autism din județul Botoșani organizează o campanie de informare cu ocazia Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului. În cadrul campaniei, voluntarii din cadrul Liceului cu Program Sportiv Botoșani și Liceului de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani vor împărți pliante și vor oferi informații cu referire la autism, asociație, voluntariat, modalități de a ne sprijini activitatea. Primăria Municipiului Botoșani va fi iluminată în culoarea albastru, culoare simbol a autismului în semn de solidaritate.

like facebookCopii, părinți, voluntari și oameni de bine deopotrivă vor lua parte la acest eveniment. Vom discuta pe îndelete despre experințe trăite de către părinți, terapeuți ori voluntari. Vă asigurăm că la sfârșitul evenimentului veți deține un bagaj vast de cunoștințe. Duminică, 2 aprilie, vă puteți îmbrăca sufletul în tihnă, iar de veți alege să purtați albastru ne vom bucura tare! Seara se va încheia cu o lansare de baloane albastre, dar nu înainte de a ne pune în gând visuri spre îndeplinire pentru anul în curs”, ”, se precizează într-un comunicat de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *