460 de locuri de muncă pentru Bursa generala a locurilor de muncă

bursa-locuri-munca-absolventi-mallAgentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani va organiza Bursa generala a locurilor de munca din acest an, in data de 07 aprilie 2017, incepand cu ora 09.00: în incinta UVERTURA MALL – etaj 2 și la sediul Primăriei Hilișeu Horia – sala de ședințe .

La acest eveniment și-au anuțat participarea până la această dată 33 agenți economici care vor pune la dispoziție un număr total de 460 locuri de muncă.

like facebookOferta este variată și acoperă sectoare de activitate din următoarele domenii de activitate : confecții construcții, prestări de servicii, comerț, agricol,tehnologia informației, asigurări.

Obiectivul este acela de a pune față în față cererea cu oferta de locuri de muncă , iar în cadrul acestui eveniment firmele vor fi informate cu privire la facilitățile oferite de lege la angajarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

In plus, beneficiarii ce vor participa la aceasta bursa vor descoperi noi oportunități în diverse sectoare de activitate și vor afla unde și ce calificări trebuie să obțină pentru a putea accesa anumite posturi .

Sursa: comunicat AJOFM

 

 

 

 

 

 

One thought on “460 de locuri de muncă pentru Bursa generala a locurilor de muncă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *