FOTO! Tânără însărcinată, prinsă la cerșit de polițiștii locali cu un copil de un an și sase luni. Un alt tânăr, la cerșit după ce s-a întors de la ”înmormântarea cântăreței Ileana Ciuculete„

insarcinata la cersitCerșetorii au umplut străzile municipiului Botoşani, odată cu încălzirea vremii. Prin pieţe, parcuri, intersecţii, pietonale şi chiar în sfintele biserici sunt persoane care apelează la mila publicului. Poliţia Locală Botoşani a întocmit o hartă a zonelor cu persoanele, care apte de muncă apelează în mod repetat la mila publică, fiind identificate un număr de 67 persoane apte de muncă, cu vârste de la 19 şi până la 60 de ani, unele cu pensii pe caz de boală, ajutor social sau indemnizaţie de însoţitor, care mizau pe naivitatea trecătorilor.

Astfel ca în fiecare an, municipiul Botoşani a devenit eldorado Moldovei, unde cerşetori din Suceava şi nu numai, poposesc pentru rotunjirea veniturilor.  O tânără de 22 ani, din Preuteşti Suceava, însărcinată, s-a folosit de minora Andreea S., de un an și șase luni, pentru a impresiona cetăţenii municipiului, cele două fiind găsite la cerșit pe Calea Naţională.

like facebookDe asemenea, Pintili B. în vârstă de 46 ani din Liteni Suceava, a fost depistat la cerșit pe străzile din Botoșani. Asupra acestuia s-a găsit un telefon de top şi suma de 235 lei.  O altă suceveancă a apelat la mila publicului din Botoșani, spunând că este bolnavă de cancer, de unde a reuşit să adune 302 lei.

Un alt tânăr de 21 ani, din Gura Humorului, a fost depistat la cerșit de polițiștii locali. Acesta le-a povestit polițiștilor a se întoarce de la înmormântarea regretatei artiste M. Ciuculeteşi și s-a oprit în Botoșani, unde a făcut 107 lei dion cerșit.

Pentru toate situaţiile au fost sancţionaţi cu 200 lei amendă şi îndepărtaţi din zona.

cersetor politia locala

cersetor politia locala

cersetor polita locala

 

 

2 thoughts on “FOTO! Tânără însărcinată, prinsă la cerșit de polițiștii locali cu un copil de un an și sase luni. Un alt tânăr, la cerșit după ce s-a întors de la ”înmormântarea cântăreței Ileana Ciuculete„

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *