FOTO Bărbat lovit pe trecerea de pietoni de o maşină

accident taxi spital recuperare3Un bărbat a ajuns la spital, miercuri dimineaţă, după ce a fost victima unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut pe Calea Naţională, în faţa Spitalului de Recuperare, când un autoturism Dacia Logan inscriprţionat taxi a acroşat, pe trecere un bărbat, Petre Croitoru, de 42 de ani.

Şoferul taxiului, Marius Răileanu,  ce se îndrepta dinspre zona industrială spre centru le-a spus poliţiştilor că bărbatul i-a sărit în faţa maşinii, el fiind mascat de un alt autoturism ce mergea pe prima bandă.

like facebookO ambulanţă a preluat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

4 thoughts on “FOTO Bărbat lovit pe trecerea de pietoni de o maşină

  1. Stai asa, vezi ca masina de pe prima banda incetineste cand se apropie de trecerea de pietoni, iar tu, mai ales ca esti taximetrist obisnuit cu traficul (ca sa nu zic sofer profesionist) nu incetinesti si apoi esti „surprins” de pietonul care-ti apare in fata?

  2. bai Nicule,cand suna ma-ta la taxi si „rage” ca nu i-a ajuns masina,eu ce sa-i spun|??…ca nu ma puteam grabi ca propria progenitura reclama faptul ca taximetristii sunt regii soselelor sau sa-i explic ca-i aglomerat traficul si n-am putut ajunge in cel mai scurt timp??? Ce spui Nicusor?? Casca tu ochii mai bine in trafic si-o sa vezi nspe’ mii de Bmw-uri si alte marci,majoritatea la pret de bicicleta care „n-au voie” nici sa semnalizeze o schimbare de directie,lasa taximetristii ca stiu mai multa soferie decat multi ca tine…

  3. Sper din tot sufletul ca acest individ sa nu scape asa usor. As vrea ca legile sa fie mult mai aspre in Romania poate doar asa o sa scada numarul accidentelor. Petru sper sa fie totul bine si sa nu fie nimic grav…multa sanatate!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *