Omul de afaceri care l-a denunțat pe Florin Țurcanu, în dificultate. Tribunalul vrea o pedeapsă mai mare și în cazul său

Tribunalul botosaniOmul de afaceri care l-a denunțat pe Florin Țurcanu se află în dificultate, după ce magistrații Tribunalului Botoșani au respins, marți, acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat între Marcel Bîrsan și procurorii din Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava.

Bîrsan, care este acuzat de săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, primise, prin acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu DNA, doi ani de închisoare cu suspendare, însă judecătorii cred că această pedeapsă este prea mică în raport cu faptele.

like facebookÎn aceste condiții, magistrații botoșăneni cer retrimiterea dosarulului către procurorii DNA în vederea continuării urmăririi penale. Sentința nu este definitivă, ea putând fi modificată la Curtea de Apel Suceava, în sensul ca acordul dintrre Bîrsan și DNA să rămână în picioare.

În caz contrar, procurorii DNA vor trebui să dispună o pedeapsă mai mare în cazul omulului de afaceri care controlează firmele Cornell’s Floor și Tino Unitrans.

One thought on “Omul de afaceri care l-a denunțat pe Florin Țurcanu, în dificultate. Tribunalul vrea o pedeapsă mai mare și în cazul său

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *