VIDEO & FOTO Cutremurător! Asistentă medicală de la Pediatrie, găsită moartă în locuință. Avea doar 47 de ani

cadre medicale la un deces asistentaUn nou caz cutremurător în sistemul sanitar botoșănean. O asistentă medicală de la Spitalul Județean, în vârstă de 47 de ani, a fost găsită moartă în locuință. Marinela Rusu trebuia să meargă la serviciu, luni noapte, pe Secția de pediatrie, însă nu s-a prezentat. A fost sunată de colege, dar și de rude și nu a răspuns la telefon. Alertată, sora asistentei medicale a sunat la pompieri, care s-au deplasat cu trei echipaje la fața locului, la un bloc situat pe strada Colonel Tomoroveanu, pentru a intra în locuința acesteia.

like facebookAu pus o scară și au pătruns pe un geam al apartamentului situat la etajul III, iar când au ajuns în interiorul locuinței, pompierii au avut un șoc. Femeia zăcea în baie fără semne de viață.

La fața locului a fost chemată și o ambulață, însă cadrele medicale nu au constatat decât decesul Trupul neînsuflețit al asistentei a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei morții. Și polițiștii au deschis o anchetă pentru a vedea cum a murit femeia. Femeia era divorțată și are un copil.

pompieri apartament asistenta moarta

pompieri scara la apart6ament asistenta moarta

amnbulanta la un caz deces

 

 

One thought on “VIDEO & FOTO Cutremurător! Asistentă medicală de la Pediatrie, găsită moartă în locuință. Avea doar 47 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *