Noi angajări la Spitalul Județean. Vezi posturile scoase la concurs!

spitalul judeteanSpitalul Județean continuă să facă angajări. Nouă posturi au fost scoase la concurs săptămâna acesta spre ocupare. Pe Sectia Pediatrie I sunt scoase la concurs 2 posturi de asistent medical debutant (durata nedeterminata) și un post de infirmier debutant (durata nedeterminata), cu concurs pe 20 aprilie. La Sectia Ortopedie si Traumatologie va fi organizat concurs in data de 21 aprilie pentru două posturi de asistent medical debutant (durata nedeterminata) iar pe Sectia Chirurgie Generala va fi concurs in data de 24 aprilie pentru 2 posturi de asistent medical debutant (durata nedeterminata).

like facebookLa la Blocul Operator se va organiza concurs in data de 25 aprilie pentru un post de asistent medical debutant PL (durata nedeterminata).

Dosarele se depun la sediul unității până la data de 7 aprilie. Concursul constă în trei probe: proba scrisa ( 2 ore ), proba practica și interviu.

De asemenea, Spitalul Județean a mai scos la concurs un post de lăcătuș mecanic, cu concurs pe 12 aprilie. Dosarele se depun pentru acest post până la data de 4 aprilie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *