Cântăreața Andreea Bălan, mireasă. Unde s-a căsătorit cu iubitul botoșănean

andreea balanAndreea Bălan s-a căsătorit, la Los Angeles, cu botoșăneanul George Burcea, fericirea celor doi fiind una greu de imaginat, cu atât mai mult cu cât evenimentul care s- bucurat de foarte puțin martori a fost făcut în țara pe care, amândoi, au ajuns să o adore.

Pe plajă, Andreea Bălan și George Burcea au fost, cu siguranță, cei care au reușit să atragă toate privirile celor care se aflau, întâmplător, pe acolo. Pentru că cei doi îndrăgostiți, radiind de bucurie, și-au făcut jurămintele, la apusul soarelui, în fața unui preot, îmbrăcați elegant, zâmbitori și relaxați. Iar după ce au depășit emoțiile ceremoniei, iar apoi au plecat direct spre locul în care au petrecut, nu înainte de a realiza fotografii din locul în care au devenit soț și soție, artista pozându-și buchetul de mireasă pe care îl va păstra toată viața, acasă.

like facebookAndreea Bălan și George Burcea au plecat, duminca trecută, în Statele Unite ale Americii, cei doi fiind deciși să viziteze, împreună, cele mai frumoase locuri ale Californiei. Iar primul obiectiv a fost Sunset Beach, plaja la care George a visat încă din copilărie, apoi cei doi vizitând și studiourile marilor producții de film de la Hollywood.
Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă. Andreea Bălan este cântăreaţă şi jurată în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, difuzată în fiecare sâmbătă seară, pe Antena 1. George Burcea este actor şi a apărut în mai multe videoclipuri, filme, dar şi piese de teatru. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya.

Sursa: Spy News

 

One thought on “Cântăreața Andreea Bălan, mireasă. Unde s-a căsătorit cu iubitul botoșănean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *