FOTO Accident! Trei persoane rănite în urma ciocnirii a două mașini

accident dersca - botosaniTrei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs, sâmbătă după-amiază, pe un drum județean care tranzitează localitatea Dresca.

Accidentul a avut loc ca urmare a ciocnirii a două autoturisme, după ce unul dintre șoferi a intrat într-o depășire neregulamentară. Practic, Mihai Apostol, de 68 de ani, care mergea cu un VW Golf III dinspre Dorohoi spre Dersca, a intrat in depășirea unei mașini care semnalizase pentru a vira la stânga. El nu a observat manevra șoferului din fața sa, intrând în plin și cu viteză în acest autoturism VW Golf IV.

like facebookDouă dintre persoane, printre care și șoferul vinovat, au rămas încarcerate, la fața locului deplasându-se un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru scoaterea acestora din mașini.

Cele trei victime, șoferul vinovat, dar și șoferul celeilalte mașini și soția acestuia, de 82 și, respectiv, 79 de ani, au fost transferate la Spitalul Municipal Dorohoi.

Pentru că starea lui Mihai Apostol era gravă, medicii dorohoieni l-au transferat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

accident dersca - botosani

One thought on “FOTO Accident! Trei persoane rănite în urma ciocnirii a două mașini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *