FOTO! Primarul de Dângeni, implicat într-un accident rutier. O femeie a ajuns la spital

accident masina primar dangeni 2Primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, a fost implicat, vineri după-amiază, într-un accident de circulație care s-a produs pe drumul național Botoșani- Iași. Evenimentul a avut loc aproape de intrarea în pădurea Zăicești, în zona Duo-Mat, când mașina Primăriei Dângeni, un Renault Kadjar, în care se afla și primarul Cătălin Rotundu, a impactat un alt autoturism, un Matiz, care a făcut stânga în timp ce mașina primarului s-a angajat în depășire.

like facebookÎn urma impactului ambele mașini au fost avariate, iar o persoană a ajuns la spital. La volanul  mașinei Primăriei Dângeni se afla șoferul primarului La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, dar și un echipaj al poliției. Oamenii legii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este șoferul de pe mașina Primăriei Dângeni, care a intrat în depășirea unui autovehicul ce se angajase în efectuarea unei manevre la stânga. Șoferița care se afla la volanul Matiz-ului, de 53 de ani, a ajuns la spital.

Primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, a fost implicat și în urmă cu doi ani într-un accident de circulație. Atunci, a fost rănit grav și a stat mai multe săptămâni în spital.

accident masina primaria dangeni 1

accident masina primaria danageni

accident masina primaria danageni 3 pg

accident masina primar dangeni 4

 

5 thoughts on “FOTO! Primarul de Dângeni, implicat într-un accident rutier. O femeie a ajuns la spital

  1. Masina nu era a primariei ,e cumparata din fonduri elvetiene pt un proiect ce trebuia sa se desfasoare in comuna!!!!

  2. Permite bugetul primariei Dingeni asemenea masina? De exemplu, mimistrul mediului merge cu Duster din 2010. Si e ministru , nu pokemon.

    1. intr-o imagine se vede ,din fericire,ca s-a recuperat ,,cutia neagra” al autovehiculului….asteptam datele de la laborator pentru a vedea daca domnul Poloboc adormise la volan sau a fost doar o nefericita eroare umana….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *