Un tânăr circula cu viteză și a ucis cu mașina un bărbat. Ce pedeapsă a primit!

accident voronaUn tânăr de 27 de ani din județul Botoșani, care a fost acuzat de ucidere din culpă, a fost condamnat, joi, la doi ani de închisoare cu suspendare.

Pe 12 septembrie 2013, Bogdan Brînzac, în timp ce conducea un autoturism marca Opel Astra pe DJ 208 H, pe raza comunei Vorona, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, accidentându-l pe Mihăiță Agavriloaiei, care conducea un moped şi care a decedat în urma leziunilor suferite.

Citește și: Grav accident la Vorona produs de un tânăr de 23 de ani

like facebookBogdan Brînzac a fost obligat, de asemenea, să plătească în solidar cu o firmă de asigurări daune morale și materiale către familia victimei.

Obligă pe partea responsabilă civilmente Societatea de Asigurare-Reasigurare CITY INSURANCE S.A București să plătească părţii civile Ababei Viorica, suma de 40.000 lei (în loc de 50.000 lei), daune morale, părții civile Ababei Dumitru, suma de 13.000 lei (în loc de 10.000 lei) cu titlu de daune materiale și părții civile Agavriloaei Adrian, suma de 146 lei, daune materiale”, se arată în decizia instanței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *