Directorul Nova Apaserv ia la verificat salariile angajaților: Vreau să văd dacă au fost creșteri la nivel individual

albert tanase director nova apaservDirectorul interimar al societății Nova Apaserv, Albert Tănase, vrea să vadă dacă au fost făcute majorări indiviuale ale salariilor în cadrul societății, în ultimii patru-cinci ani. El spune că a analiză asupra modificărilor salariale individuale o are în vedere și va fi implementată săptămâna viitoare, la o primă discuție cu sindicatele.

like facebookVreau să am o oglindă clară asupra evoluției salariale pentru fiecare salariat în parte. Analiza va porni de undeva de la toate creșterile salariale care au avut loc în societate, dacă au fost la nivel individual sau prin aplicarea unor acte normative pentru toți salariații, pentru că la nivel colectiv nu au mai fost astfel de creșteri salariale. Vreau să văd fiecare salariat ce creștere, dacă a avut-o în ultimii trei-patru ani. Avem în vedere o asemenea analiză și este unul din punctele de unde vom începe acea discuție cu sindicatele”, a menționat Albert Tănase.

 

 

 

One thought on “Directorul Nova Apaserv ia la verificat salariile angajaților: Vreau să văd dacă au fost creșteri la nivel individual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *