FOTO Un parlamentar de Botoșani și-a luat mașină de teren pentru a merge la București

mercedes benz lucian trufinUn parlamentar de Botoșani și-a luat mașină de teren pentru a merge la serviciu în București. Este vorba de senatorul PSD Lucian Trufin, cel care a renunțat la Mercedesul vechi în favoarea unui Mercedes de teren.

Trufin a achiziționat, de curând, un model GLK produs de Mercedes. El susține că mașina nu este nouă, însă nu a precizat nici în ce an este fabricată, nici la ce preț a achiziționat-o.

like facebookParlamentarul a vândut un alt Mercedes, un C200, și a pus diferență pentru a cumpăra mașina de teren pe care a înmatriculat-o cu un număr preferențial BT 15 VLS, care cel mai probabil vine de la Vlăsinești.

mercedes benz lucian trufinmercedes benz lucian trufin

5 thoughts on “FOTO Un parlamentar de Botoșani și-a luat mașină de teren pentru a merge la București

  1. Lucian Trufin o cauta cu luminarea. Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe juramintul depus in Parlament ca si-a cumparat o alta masina. De, dupa nasul
    lui subtire. Nu-i mai place aerul de Vlasinesti.
    Vezi sa nu te caute ,, organele” pentru banii pe care, eventual, nu-i poti justifica.Pentru ca, vorba ceea, dintr-un salariu de primar nu-ti poti schimba masina in doi timpi si trei miscari.

  2. Si-a batut joc de increderea unor primari din judet, pt a ajunge senator. Acum priveste lumea de sus, dar va veni timpul ” pt judecata de apoi”

  3. Dl sus mentionat detine si certificat de handicap? Ca opserv ca a parcat bine mersi pe un loc destinat persoanelor cu handicap! De fapt ma scuzati cei care ar fi trebuit sa se sesizeze nu sau uitat decat la marca, modelul si cin o detine ca daca era o persoana oarecare suflica un premiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *