Jurist de la Spitalul Judeţean Mavromati acuzat oficial de înşelăciune. Vezi câte victime a făcut!

victor nitu jurist spitalul judetean mavromati2Poliţiştii au reuşit să finalizeze cercetările într-un dosar complex de înşelăciune în care este implicat un jurist de la Spitalul Judeţean Mavromati.

Este vorba despre Victor Niţu, ce le-a promis, în urmă cu trei ani, mai multor persoane, printre care şi colegi de la spital, că îi angajează la o casă de bătrâni la care lucra, dacă îi dă câte 1000 de lei sub pretextul de a edita o revistă. În jur de 20 de persoane au achitat banii, iar juristul nu le-a mai angajat.

Când a văzut că oamenii au început să pună presiune cerând locurile de muncă, juristul a fugit. A fost găsit la locuinţa mamei sale şi chiar a avut o tentativă de suicid. Acum procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani urmează să finalizeze rechizitoriul şi să dispună trimiterea în judecată. Pe perioada anchetei juristul a fost pus sub control judiciar.

 

 

 

3 thoughts on “Jurist de la Spitalul Judeţean Mavromati acuzat oficial de înşelăciune. Vezi câte victime a făcut!

  1. Acest exemplar este gloria epocii portocalii acum liberale la Botosani, când toată floarea portocalie acum gălbejită tăia si spânzura în toate institutiile statului taiau salarii , pensii,etc… aceste relicve ne aduc aminte de trista amintire si acest exemplar…

  2. Astia de tot guitati, din 2010 , de taierile lui Boc, privind teierile pensiilor, aveti un pic de rabdare. O luam pe urmele Greciei prin vara. O sa iesiti pe strazi si o sa urlati la luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *