FOTO! Peste 100 de tineri la dezbaterea publică privind Programul “România Start-up Nation” la care participă doi secretari de stat

secretar stat adrian mladinoiu si Harry Ilan LauferPeste 100 de tineri botoșăneni au participat, miercuri, la dezbaterea publică privind Programul “România Start-up Nation”, program susţinut pe plan local de deputatul Răzvan Rotaru.

La acest eveniment au participat Harry Ilan Laufer – Secretar de Stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat și Adrian Mlădinoiu- secretar de stat în cadrul Secretariatuklui General al Guvernului, prefectul județului Dan Nechifor, vicepreședinții Consiliului Județean, dar și botoşăneni interesaţi să pornească o afacere cu fonduri guvernamentale.

like facebookAstăzi am organizat această dezbatere în cadrul Programului ”România Start-up Nation” , un program extrem de generos care se adresează cu precădere tinerilor și nu numai. Ne dorim ca județul Botoșani să fie județul cu cele mai multe solicitări pe acest program, pentru că avem nevoie de noi locuri de muncă, iar finanțarea este nerambursabilă”, a declarat senatorul Doina Federovici.

La rândul său, secretarul de stat Adrian Mlădinoiu le-a transmis celor prezenți că ”ușile sunt deschise pentru fiecare din dvs” și le-a vorbit tinerilor despre acest program.

Ordonanța de urgență pentru stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici și mijlocii prevede că fiecare aplicant declarat eligibil pentru finanțare are obligația să facă dovada, la momentul depunerii cererii de decont, a angajării, cu contract de muncă pe durată nedeterminată și cu normă întreagă, a minim 2 salariați, precum şi obligația menținerii celor două locuri de muncă pentru cel puţin 3 ani, începând cu anul următor plății ajutorului de minimis.

secretar stat adrian mladinoiu si Harry Ilan Laufer 1

 

tineri la prefectuira

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *