Firma Victor Construct, pusă să refacă pentru a doua oară scările de acces de la Spitalul Județean

scari spitalul judeteanFirma care a reabilitat Spitalul Județean va trebui să refacă casa scării din cadrul unității. Și asta pentru că, spun reprezentanții Spitalului Județean, datorită traficului intens materialul care acoperea pavimentul nu a rezistat. Medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, spune că este pentru a doua oară când constructorul este pus să refacă scara principală de acces în spital. Lucrarea se află în garanție și va fi realizată pe banii societății Victor Construct.

like facebook”Casa scării nu a fost proiectată pentru personal și pentru alte activități de transport medicamente. Acum am luat hotărârea să îndepărtăm acel paviment și să îl înlocuim cu un material care să reziste, astfel încât să nu mai blocăm activitatea în cadrul spitalului. De când s-a făcut recepția lucrării, a fost înlocuit de două ori și de fiecare dată au apărut sincope în ceea ce privește transportul în cadrul spitalului. Având în vedere că lucrările sunt în garanție, lucrările pentru schimbarea pavimentului sunt suportate de firma care a cîștigat proiectul”, a menționat Bercea.

 

 

3 thoughts on “Firma Victor Construct, pusă să refacă pentru a doua oară scările de acces de la Spitalul Județean

  1. Puterea lucrului bine facut sau…De 15 ani nu am avut nicio reclamatie:))) Zi ca nu-i asa mai Victoras…cei din Adaseni stiu:))))

  2. Alta SINCOPA ,se vede treaba ca spitalul asta merge din sincopa in sincopa si usor usor se duce de rapa ,a inceput sa moara si personalul pe sectii ,dar nimeni din conducere nu este prea impresionat de acest caz,ba din potriva au incercat sa musamalizeze totul dand ordin sa o stearga din program pe acea infirmiera in ziua cand s-a intamplat tragedia si sa o puna libera. RUSINEEE !!

  3. Ce fel de specialisti de spital de urgenta sunteti,daca nu ati fost in stare sa salvati din soc anafilactic pe unul de-al vostru,ce sa mai zicem de un amarat care nu are pe nimeni sau nimic sa va unga ,treaba cu socul anafilactic e cam cusuta cu ata alba ,se pare ca se vrea sa se ascunda altceva,aici duce lipsa de personal si de raspundere si respect fata de personal ,ii tratati ca pe niste animale,ba chiar mai rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *