Managerul interimar de la Nova Apaserv se înscrie la concurs: Nu am acceptat această funcție pentru un mandat de patru luni

albert tanaseActualul manager interimar al societății Nova Apaserv. Albert Tănase, se înscrie la concursul pentru șefia societății. Acesta a declarat că nu a venit la conducerea societății doar pentru patru luni, atât cât este mandatul său de interimar. Concursul pentru postul de manager al societății Nova Apaserev  se repetă, după ce într-o primă etapă nu a fost admis niciun candidat.

like facebookMi-am depus candidatura și pentru Consiliul de Administrație având în vedere că acest mandat este unul interimar. Voi participa și la concursul pentru director genaral, iar în măsura în care voi reuși să trec acest concurs și voi fi declarat câștigătorul concursului, în mod clar nu pot să garantez dacă îmi voi păstra și calitatea de administrator. Legiuitorul dă această posibilitate, inclusiv prin prtisma unei economii la bugetul alocat pentru indemnizațiile administratorilor. Nu am acceptat această funcție pentru un mandat de patru luni”, a spus Tănase.

Albert Tănase i-a luat locul lui Ady Petrușcă, care a ocupat postul de manager tot pe bază de interimat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *