Vezi rezultatele obținute de elevii botoșăneni la Olimpiada județeană de matematică!

matematicaZeci de elevi din clasele V-XII au participat, sâmbătă, la etapa județeană a olimpiadei de matematică. Concursul a fost găzduit de Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

La clasa V-a, cel mai mare punctaj, respectiv 20 de puncte, a fost obținut de Munteanu Radu Ovidiu, de la Școala ”Spiru Haret” din Dorohoi. la clasa VI-a, 18 puncte, au fost obținute de Buiciuc Bianca, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”. La clasa VII-a, cel mai mare punctaj, 21 puncte, a fost obținut de Paliciuc Miruna, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, în timp ce la clasa VIII-a, 26 de puncte, au fost obținute de Tudor Cardaș, de la Colegiul Nașional ”A.T. Laurian”.

like facebookLa clasa IX-a, cel mai mare punctaj, 21 puncte, a fost obținut de Mădălina Ababei, de la Colegiul Național ”A.T.Laurian”, iar la clasa X  cel mai mare punctaj a fost obținut de Adrian Vranciu,  de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, respectiv 28 puncte. La clasa XI-a, elevul Alexandru Pitrop,de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” a obținut 26 de puncte, iar la clasa XII-a, Andreea Rotaru, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”-15 puncte.

Iată rezultatele la olimpiada județeană de matematică înainte de contestații:

 

One thought on “Vezi rezultatele obținute de elevii botoșăneni la Olimpiada județeană de matematică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *