Bărbat sancţionat după ce mai mulţi câini de-ai săi au atacat poliţiştii de frontieră aflaţi în patrulare

politist-de-frontieraUn bărbat a ajuns sp fie sancţionat, după ce câinii săi i-au atacat pe poliţiştii de frontieră ce patrulau pe fâşia de la graniţa cu Republica Moldova. Constantin G., din localitatea Santa Mare, a primit o amendă de 200 de lei de la polişti, pentru că doi câini au atacat patrula Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

„S-a reținut prin actul de constatare că petentul, în ziua de 16.04.2016, în jurul orei 19:00, a lăsat fără supraveghere un număr de doi câini aflați la stâna proprietate, aceștia manifestându-se violent și punând în pericol integritatea personală a polițiștilor de frontieră care erau în timpul îndeplinirii atribuțiilor de serviciu”, spun repretentanţii STFP.

like facebookBărbatul a contestat amenda în instanţă, însă fără succes. El a spus că are o stână în apropierea graniţei, însă câinii săi sunt legaţi, iar cei care i-au atacat pe poliţişti ar fi de fapt câini fără stăpâni ce îşi fac veacul prin localitate. El a spus că are nevoie de câini pentru a se apăra de hoţi.

 

2 thoughts on “Bărbat sancţionat după ce mai mulţi câini de-ai săi au atacat poliţiştii de frontieră aflaţi în patrulare

  1. Politistii de frontiera nu au armament in dotare??? sau il folosesc pe post de prastie… ca javrele au ajuns sa aiba mai multe drepturi decat oamenii.
    asa este cand esti prost…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *