Patru firme se vor ocupa de refacerea drumurilor județene afectate de inundații

drumuri de exploatare- modernizare- drum de piatraPatru firme din Botoșani au câștigat licitația organizată de Direcția Județeană de Drumuri și Poduri pentru refacerea drumurilor județene din Botoșani afectate de calamitățile naturale din anul 2016.

Lucrările, în valoare totală de peste cinci milioane de lei, au fost scoase la licitație pe loturi, fiecare firmă câștigând câte un lot.

Astfel, lucrările pe DJ 208H care leagă Coșula de Vorona, prin pădure, vor fi executate de Conrec SA. Valoarea estimată a acestor lucrări a fost de 964.221 lei, iar firma condusă de Mihai Vrăjitoru a câștigat la un preț de 684.299 lei.

Lucrările de pe DJ 282 km vor fi executate de Agremin Trans SRL Corni care a avut o ofertă de 552.614 lei, deși valoarea estimată a fost de 819.111 lei. Aceeași firmă va executa și lucrările de pe DJ 294 (Dângeni- Gulioaia- Mihălășeni), valoarea contractului fiind de 661.143 lei, față de valoare estimată de 1.139.672 lei

like facebookPe DJ 293 ( Darabani-Havîrna-George Enescu) va lucra Tehnic Asist SA, care și-a adjudecat licitația la un preț de 494.388 lei, în condițiile în care valoarea estimată a fost de 792.218. lei

Totodată, firma Big Conf SRL va executa lucrările pe DJ 294 B (Dobârceni-Ştefăneşti), suma contractată fiind de 856.326 lei, mult mai mică decât valoare estimată, de 1,3 milioane de lei.

La această licitație, omul de afaceri Marcel Bîrsan a fost eliminat pentru că a venit cu oferte din partea a două firme pe care le controlează, respectiv Cornell s Floor și Tino Unitrans.

2 thoughts on “Patru firme se vor ocupa de refacerea drumurilor județene afectate de inundații

  1. STOP risipei!! De peste 20 de ani se tot aloca fonduri pentru DJ 208H – intre Cosula si Vorona – si drumul se prezinta dezastruos. Presedintele Consiliului judetean Botosani ar trebui sa adune toate sumele alocate in decursul anilor pentru a sti si noi cit si cum s-a lucrat. Pentru ca, pe alte drumuri juudetene tot in ultimii 20 de ani nu s-a alocat nici un banut. Cum se explica aceasta situatie??? Este clar: toate lucrarile de pina acum au fost executate de mintuiala, dar cu bani multi. De aceea, STOP RISIPEI ,INCOMPETENTEI SI CORUPTIEI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *