Un şofer a luat în râs un poliţist de frontieră, după ce a fost oprit în trafic. Vezi ce a păţit!

politia de frontieraUn şofer s-a ţinut de glume când a fost oprit în trafic de poliţiştii de frontieră şi a ajuns să fie pedepsit. Corneliu Bulgariu a fost oprit, în luna august anul trecut, în localitatea Mihăileni. Poliţistul de frontieră l-a întrebat ce bunuri transportă, iar el i-a spus în glumă că transportă armament, muniţie şi droguri.

Agentul i-a spus că nu acceptă astfel de glume şi i-a cerut să îi arate ce are în autoturism, numai că şoferul a refuzat. Astfel, s-a ales cu o amendă de 1500 de lei.

like facebookBărbatul a contestat sancţiunea în instanţă şi iniţial judecătorii Judecătoriei Dorohoi i-au transformat amendat în avertisment, însă magistraţii Tribunalului Botoşani au revocat sentinţa dispunând menţinerea sancţiunii.

„Solicităm ca instanța de judecată să aibă în vedere că un astfel de comportament nu poate fi în nici un caz apreciat ca și o glumă, agentul constatator neputând lăsa nesancționat un astfel de comportament, cu atât mai mult cu cât agentul constatator nu a solicitat decât să prezinte autoturismul pentru control. Intimatul putea foarte simplu să evite suportarea rigorii legii prin prezentarea interiorului autoturismului, astfel cum i-a fost solicitat. Mai mult, intimatul a manifestat un comportament și limbaj agresiv și amenințător la adresa polițiștilor de frontieră încercând nu mai mult nici mai puțin decât să smulgă documentele din mâna agentului de poliție în timp ce acesta completa procesul verbal de contravenție; mai apoi a deschis ușile autoturismului pe care ie-a închis zgomotos de mai multe ori susținând că a prezentat autoturismului pentru control, afirmând că „doar suntem oameni”, au spus reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *