Parcul Cornișa, care încă nu funcționează, principala atracție la un târg de turism din Iași

parc de agrement cornisa botosaniParcul Cornișa din Botoșani, care încă nu a fost deschis publicului, constituie principala atracție la cea de-a V-a ediţie a Târgului de Turism „Vacanţa”, unul dintre principalele târguri de profil din Moldova, care are loc în sala Atrium din Palas are loc.

La târg participă 15 agenţii de turism, hotelieri, companii aeriene şi autorităţi locale, printre care se numără şi unele foarte mari, precum Blue Air, Tarom, Eximtur, Ministerului Turismului, CFR Călători, Tashad, Kusadasi, dar şi din Braşov, Huşi, Oradea, Botoşani şi Maramureş.

Ziarul de Iași scrie că atracţia principală a acestui târg se găseşte la standul celor de la Botoşani, care prezintă publicului un proiect unic pe ţară. Cornişa Aquapark & sports se va deschide din vară pe o suprafaţă de 48 hectare şi va fi cel mai mare spaţiu de divertisment din România. Aici turiştii vor găsi piscine interioare şi exterioare, râu artificial de rafting, patinoar, perete de escală, terenuri de sport, skate park, spaţii de joacă, restaurant, spa, lac cu bărci, parcare, etc.
like facebook„Până în prezent vorbim de o investiţie de 80 milioane de lei, dar cu siguranţă se va depăşi această sumă. Nicăieri în ţară nu mai există un spaţiu care să le aibă pe toate la un loc, sperăm să avem turişti şi de peste Prut, din Republica Moldova”, a precizat Brânduşa Lupaşcu, reprezentant Cornişa Botoşani.

 

3 thoughts on “Parcul Cornișa, care încă nu funcționează, principala atracție la un târg de turism din Iași

  1. Nici în vara asta nu va funcționa! Se chinuie cu intrarea din DE de mult timp și nu se cunoaște nimic! În fiecare dimineață sapă 2 tractoare iar vreo 10-15 muncitori stau de vorbă. Și cu bazinul sunt probleme, așa că tot la Humor vom merge! Trăiască aleșii !

  2. Felicitari Flutur! l ai pupat in f… pe Portariuc ca nu termina parcul dar tu esti mai rau ca el.Chiar nu observi ca aia se chinuie de mai bine de jum de an sa faca intrarea dinspre Dedeman,in fiecare saptamana cand trec pe acolo stau vre-o 10 muncitori si doua -trei utilaje, poate ne pregatiti vre-o surpriza,faceti vre-o legatura subterana cu orasul din zona aceea si nu stim noi de dureaza asa mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *