DSPSA va folosi deţinuţi pentru curăţenia parcurilor şi Stadionului Municipal

muncitori detinutiDirecţia Servicii Publice Sport şi Agrement va folos deţinuţi pentru activităţile de curăţenie şi igienizare. Instituţia a încheiat un contract de voluntariat cu Penitenciarul Botoşani ce se va derula de luni timp de 90 de zile.

„Noi vom pune la dispoziție mijloacele de transport necesare deplasării persoanelor care se vor ocupa de acțiunile de salubrizare, în timp ce conducerea Penitenciarului ne va asigura numărul de oameni prevăzuți în contract”, a precizat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA.

like facebookZonele care vor fi salubrazate de deținuți sunt Parcul Mihai Eminescu, Parcul Curcubeului, Parcul Tineretului, Versantul Pacea (inclusiv pădurea și șoseaua părăsită), DE58 (porțiunea cuprinsă între sensul giratoriu Dedeman și str. Sucevei), aliniamentul din str. I.C. Brătianu și stadionul Municipal.

One thought on “DSPSA va folosi deţinuţi pentru curăţenia parcurilor şi Stadionului Municipal

  1. Inițiativa nu e nouă, dar e foarte bună. Cred că și angajații Urban Serv, care tot vor să facă grevă, ar putea fi înlocuiți cu deținuți care vor să-și scurteze pedeapsa. Taxa de salubrizare a crescut de la 186 anul trecut, la 262 acum pentru două persoane. În acest ritm, creștere anuală de 45%, unde ajungem? Dar … Gunoiul e acum ecologizat, parfumat și apretat! La Nova Apaserv nu se pot folosi deținuți?
    Oricum Liderul de sindicat care amenință că nu se va mai ridica gunoiul, uită că societatea lui poate fi dată în judecată pentru că nu-și face treaba, și daunele vor fi plătite din salariile șantajiștilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *