Flutur, despre ancheta DNA: Nu mă simt nici hăituit, nu mă simt nici nelăsat să îmi fac treaba la Primăria municipiului Botoşani

catalin flutur 17Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, susține că acțiunea de cercetare a procurorilor DNA este una ”absolut normală și corectă”, Edilul a afirmat că nu se simte hărțuit și nici nu are aemoții cu privire la deznodământul anchetei.

like facebookSuntem într-o etapă normală şi corectă, iar cei care au stabilit ieri această ordonanţă că am fi inculpaţi una, două sau mai multe persoane din municipiul Botoşani pe o faptă întâmplată în anul 2006 este absolut normal şi corect. Este o etapă peste care vom trece cu toţii şi,  bineînţeles, ceea ce aşteptăm cu toţii, este să ajungem la faza de instanţă acolo este să ne putem proba argumentele. Nu mă simt nici hăituit, nu mă simt nici nelăsat să îmi fac treaba la Primăria municipiului Botoşani. Nu pot să intru în detalii şi elemente la ceea ce s-a întâmplat atunci”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Edilul a menționat , de asemenea, că nu instituţiile de forţă stabilesc într-un oraş oportunitatea unor investiţii și că în 2006 trebuia să se aleagă între a face în zona respectivă un mall și o biserică.

Atunci, mi-aduc aminte foarte clar, oportunitatea era între a face un mall, cred că cerut de toată lumea, și să facem o biserică.  Nici nu pot să cred că de frica nu ştiu cui, a instituţiile de forţă, nouă în momentul de faţă ne e frică să semnăm nişte hârtii”, a adăuhat Flutur.

În ceea ce privește prejudiciul stabilit de anchetatori, de peste 2 milioane lei, edilul a declarat că nu poate să îl comenteze.

Primarul Cătălin Flutur a fost inculpat de procurorii DNA în dosarul deschis în ceea ce priveşte terenul concesionat pentru construcţia Uvertura Mall. Procurorii DNA Suceava au pus în mişcare, marţi, acţiunea penală împotriva edilului pe care îl acută de abuz în serviciu având ca rezultat obţinere, pentru sine sau pentru altul, a unui folos necuvenit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *