Încă patru angajaţi ai Primăriei Botoşani, anchetaţi în dosarul primarului. Vezi cine sunt!

Primaria BotosaniProcurorii DNA au extins cercetările în cadrul dosarului în care Cătălin Flutur este acuzat de abuz în serviciu şi la alţi patru angajaţi. Este vorba despre directorul executiv al instituţiei, Adriana Zăiceanu, Pui Cezar Constantin, şef Serviciu Patrimoniu, Mihaela Gontiniac, jurist şi Ioan Apostu, secretar al primăriei. Aceştia sunt acuzaţi de complicitate la abuz în serviciu având ca rezultat obţinerea, pentru sine sau pentru altul, a unui folos necuvenit.

like facebookPotrivit anchetatorilor, în perioada 30.11.2006-19.12.2011, în calitățile mai sus menționate, prin îndeplinirea defectuoasă a atribuțiunilor de serviciu, inculpații au înlesnit activitatea infracțională a inculpatului Flutur Cătălin – Mugurel în ceea ce privește încheierea și derularea  contractului de concesiune având ca obiect exploatarea terenului în suprafaţă de 4.668,00 m.p. pe care a fost construit complexul comercial multifuncţional ”UVERTURA MALL” Botoșani, prin diminuarea ilegală a redevenței datorate concedentului Consiliul Local al Municipiului Botoșani.

Săvârșirea acestei fapte a avut drept consecință prejudicierea bugetului local al Unității Administrativ Teritoriale Municipiul Botoșani cu suma de 2.024.236,55 lei ce reprezintă folos necuvenit obținut de concesionarul SC UVERTURA CITY MALL SRL Botoșani.

One thought on “Încă patru angajaţi ai Primăriei Botoşani, anchetaţi în dosarul primarului. Vezi cine sunt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *