Indivizi duși în arestul Poliției, după ce a făcut scandal într-un bar și i-au înjurat pe polițiști. Ce au găsit oamenii legii asupra unuia

politie-furt-300x213Poliţiştii au dispus, miercuri, măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de T.V. de 30 de ani şi T.I. de 67 de ani, ambii din comuna Durneşti, judeţul Botoşani, cei doi fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 15 martie, în jurul orei 19.20, T.V., aflându-se în zona unui bar din localitatea Durneşti şi fiind în stare vădită de ebrietate, a adresat injurii, cuvinte și expresii jignitoare polițiştilor din cadrul Postului Durneşti, aceştia efectuând activităţi de patrulare.

like facebookTânărul a fost somat să înceteze, însă a refuzat, continuând să provoace scandal, tulburând în acest fel ordinea şi linişte publică, împrejurare în care a fost imobilizat și condus la autospeciala de poliţie.

Pe parcursul desfăşurării procedurilor menţionate, T.I. a intervenit şi s-a manifestat de asemenea agresiv, context în care ambii bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliției oraşului Ștefănești.

De asemenea, asupra lui T.I., poliţiştii au găsit un cuţit un obiect contondent.

În cauză continuă cercetările, urmând ca pe numele celor doi să fie formulată propunere de arestare preventivă.

 

2 thoughts on “Indivizi duși în arestul Poliției, după ce a făcut scandal într-un bar și i-au înjurat pe polițiști. Ce au găsit oamenii legii asupra unuia

  1. da’ Boc George Gabriel politist la sectia Stefanesti cand era muci de beat si facea scandal intr-un club din Trusesti….despre asta de ce nu s-a spus nimic?

  2. dar de Puscasu Ovidiu(fost taximetrist) politist in cadrul sectiei Stefanesti si caruia i-am dat spaga 500 de lei pt a nu ma amenda c-aveam lipsa centura,de ce nu spuneti???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *