Un cunoscut om de afaceri din Botoșani ridică o clădire de birouri cu 12 niveluri în centrul Iașiului

bloc formens botosani la IasiUn cunoscut om de afaceri din Botoșani a început construcția unei clădiri de birouri de 12 niveluri în centrul municipiului Iași. Este vorba de patronul societății comerciale Formens, Gerard Losson, care își dezvoltă afacerile în domeniul imobiliar.

După ce a construit două scări de bloc pe terenul fostului parc de joacă de lângă Școala 7 din Botoșani, patronul Formens vrea un bloc de birouri pe strada Sfântul Lazăr din Iași, în imediata vecinătate a Palas Mall.

like facebookFirma pe care omul de afaceri francez va face investiția se numește Domeniul Mihai Eminescu SRL, care a fost înviințată în 2007.

Domeniul Mihai Eminescu SRL nu a cumpărat terenul pe care va fi realizată construcția, ci a încheiat un parteneriat cu proprietarul acestuia, urmând ca acesta să beneficieze de o cotă parte din imobil.

Imobilul urmează a avea două niveluri la subsol, parter, mezanin și opt etaje, el urmând să coste aproape jumătate de milion de euro.

87,5% din părţile sociale ale societăţii Domeniul Mihai Eminescu SRL sunt deţinute de compania franceză ICGL SRL din oraşul Saint-Mards-en-Othe, cea care deţine integral şi Formens. Printre asociaţii persoane fizice figurează cu 2,5% din părțile sociale Gerard Losson, iar cu câte 5% Mihai Corneliu Scutariu şi Marius Grădinariu, care sunt directorul Luis Purple și, respectiv, directorul financiar al Formens.

6 thoughts on “Un cunoscut om de afaceri din Botoșani ridică o clădire de birouri cu 12 niveluri în centrul Iașiului

  1. …si asta e om de afaceri din Botosani??? pai parca e francez,nu?? Si bravo lui…slugi la Formens pt 1000 de lei se vor gasi mereu. Pe fraier il plateste cu 1 euro pe ora de munca,iar un costum pleaca de la 300 de euro….Nu-i minunat?:))

  2. francez infect, se crede superior doar ca are bani dar e un caracter jegos. isi bate joc de muncitor si ii plateste cu un salariu mizerabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *