Formens Botoșani se extinde! Patronul cumpără o cunoscută fabrică de confecții

femeie fabrica de confectii botosaniUna dintre cele mai mari fabrici de confecții din Botoșani, Formens SRL, patronată de omul de afaceri Gerard Losson se extinde. Acesta a cumpărat, luna trecută, capacitățile de producție ale societății comerciale Vestiro SA Focșani, o fabrică foarte cunoscută în domeniul confecțiilor, care s-a înființat în 1991.

Omul de afaceri francez a achiziționat spațiile fabricii și a preluat cei aproape 300 de angajați ai acesteia, noua societate urmând a purta numele de Vestiro Conf SRL.

like facebookDecizia a fost luată ca urmare a deciziei patronului Formens de a intra pe zona confecțiilor pentru femei.

Firma focșăneană preluată de Losson a avut, în 2015, o cifră de afaceri de 18,7 milioane de lei. În același an, Formens a ajuns la o cifră de afaceri de 240 de milioane de lei.

Achiziția fabricii din Vrancea survine la câteva luni după ce Formens a cumpărat o fabrică de confecții la Berdicef- Ucraina.

 

5 thoughts on “Formens Botoșani se extinde! Patronul cumpără o cunoscută fabrică de confecții

  1. Normal ca se extinde…atata timp cat ai fraieru” care sa-ti munceasca cu 200 de euro pe luna,atata timp cat ai fraieru” care vine de la 100 de km distanta sa munceasca ca un sclav de la 6 dimineata pana noaptea la aceeasi ora,atata timp cat un costum costa de la 300 de euro….evident ca te extinzi. Oare s-ar ma fi extins si la el acasa??? Never ever in this life…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *