Întreg cartier din municipiul Botoșani, lăsat fără curent electric. O femeie a făcut atac de panică după ce a rămas blocată în lift

accident pe sucevei fetita accidentata botosani (10)Un cartier întreg din municipiul Botoșani a rămas, luni, fără curent electric. Delgaz a întrerupt furnizarea cu energie electrică pentru aproximativ 40 de scări de bloc, fiind afectate și societățile comerciale din zonă.

like facebookOamenii au rămas fără curent încă de la ora 09.30. Nefiind transmisă vreo informare în acest sens, au fost persoane care au rămas blocate în lift, iar mulți nu au mai putut nici intra în blocuri pentru că nu funcționau nici cartelele de intrare. O femeie blocată în lift a suferit un atac de panică.

O echipă Delgaz (fostă E.on) lucrează în zonă la un transformator electric.

Din punctul acela se distribuie peste tot, și la spațiile comerciale. Noi avem și cabinet stomatologic în zonă, vă dați seama ce se putea întâmpla. O femeie a rămas blocată în lift și a avut un atac de panică, a avt nevoie de îngrijiri. Nu se poate așa ceva. Nu am fost informat, măcar puneam un anunț să nu circule oamenii cu liftul. Am chemat imediat liftierul să îi ajute pe cei care au rămas blocați. Pentru noi, e mare problemă că nu avem nici iluminatoare pe casa scării. E periculos, e beznă totală”, a declarat președintele de asociație, Ioan Bălan.

La ora 12.00, furnizarea curentului electric nu fusese reluată.

 

One thought on “Întreg cartier din municipiul Botoșani, lăsat fără curent electric. O femeie a făcut atac de panică după ce a rămas blocată în lift

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *