Agenda culturală! Programul spectacolelor la Teatrul Mihai Eminescu, Cinema Unirea, Teatru Vasilache și Filarmonica Botoșani

agenda culturala botosaniFilarmonica Botoșani va susține, vineri, 10 martie, de la ora 18.30, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor, un concert simfonic sub bagheta dirijorului Mihail Secikin, având-o ca solistă pe Denisa Partenie la pian. În program sunt cuprinse lucrări de Dmitri Şostakovici și César Franck.

Cinema Unirea Botoșani va prezenta, vineri, 10 martie, de la ora 19.00, premiera filmului „Moonlight”, care a avut opt nominalizari la Oscar. „În lumina lunii” / Moonlight, drama scrisa si regizata de Barry Jenkins, va rula de la ora 19.00.  Filmul este nominalizat la opt premii Oscar, printre care pentru Cel mai bun film, Cea mai buna regie, Cea mai buna imagine, Cel mai bun montaj si Cel mai bun scenariu adaptat.

Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani va prezenta, sâmbătă, spectacolul „Bocitoarele vesele”,  în regia lui Alexandru Vasilache. Spectacolul este o adaptare dupa una din piesele lui William Shakespeare, in care se trece de la tragic la o situatie comica, plina de viata cu muzica din folclor. Spectacolul este programat de la ora 18.00, pe scena de la CasaTineretului. Coregrafia și ilustratia muzicala apartin Victoriei Bucun, iar scenografia lui Mihai Pastramagiu. Din distributie fac parte 21 de actori, iar rolul Dochiei este interpretat de actrita Daniela Bucataru.

like facebookTeatrul Vasilache Botoșani vă invită, duminică, 12 martie, cu începere de la orele 11.00 şi 12.30, la spectacolul „Povestiri de buzunar” . Regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu, scenografia de Mihai Pastramagiu, iar muzica de Constantin Panaite. Distribuţia: Florin Iftode, Aurica Dobrescu, Mihaela Ştempel, Ibica Leonte

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *