Trei botoșăneni, pe lista celor mai vânați români a Poliției Române. Cine sunt ei!

most wanted botosaniTrei botoșăneni figurează pe lista celor mai vânați români întocmită și actualizată permanent de Poliția Română. Potrivit secțiunii Most Wanted a paginii de internet a Poliției Române, pe listă figurează 48 de nume de persoane date în căutare de autorități, ca urmare a unor mandate de arestare sau a unor condamnări suferiute pentru fapte foarte grave.

Printre cei mai vânați români se află nu doar fostul deputat Sebastian Ghiță sau omul de afaceri Zaher Iskandarani, ci și botoșănenii Marius Cornel Coman, Marius Surugiu și Liviu Biliuță.

like facebookPrimul, Marius Cornel Coman, este un fost om de afaceri care a țepui statul și zeci de parteneri de afaceri, iar ceilalți doi sunt condamnați pentru înșelăciune și, respectiv, pentru trafic de persoane. Marius Surugiu are de executat zece ani de închisoare, iar Liviu Biliuță cinci ani de închisoare.

2 thoughts on “Trei botoșăneni, pe lista celor mai vânați români a Poliției Române. Cine sunt ei!

  1. intrebare la redactie: se cunosc detalii despre incidentul de la shaorma house, in care au fost sparte geamurile, angajata agresata fizic si politisti in stare de ebrietate implicati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *