Urban Serv amenință Primăria Botoșani cu instanța, dacă nu va achita taxa de mediu pentru deșeurile colectate din condominii

simion drelciucOperatorul de salubritate Urban Serv nu va mai fi primit la depozitul de la Stăuceni din 15 martie, dacă nu achită taxa de mediu pentru condominii. Directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, spune că a făcut notificări către UAT Botoșani, în vederea achitării facturilor pentru depozitarea deșeurilor ce include și taxa de mediu, însă răspunsul a fost unul negativ. Societatea a plătit taxa către Diasil Suceava pe luna ianuarie, însă pentru recuperarea sumei societatea se va îndrepta în instanță împotriva municipalității.

like facebookAvem doar răspunsul inițial pentru luna ianuarie din partea Primărie Botoșani, în care ni se spune că ne achită doar contrrvaloarea depozitării deșeurilor și nu a taxei fondului de mediu. Am anunțat adinistratorul depozitului că nu putem achita taxa pe februarie, iar răspunsul lor a fost că nu va mai primi deșeurile spre depozitare. Am notificat din nou autoritatrea publică locală. Neachitând nici pe luna ianuarie, după ce decurge termenul legal ne vom îndrepta către UAT Botoșani pentru recuperarea sumei plătite de noi”, a spus Drelciuc.

Potrivit directorului Urban Serv. suma pentru deșeurile colectate din condominii, aproximativ 2500 tone, se ridică lunar la 100.000 lei.

Primăria refuză să achite facturile  în speranța că va fi modificată legislația.

 

One thought on “Urban Serv amenință Primăria Botoșani cu instanța, dacă nu va achita taxa de mediu pentru deșeurile colectate din condominii

  1. Mai Drelciuc, tu ce crezi, Diasil Suceava si-a adus Depozitul de la mama lui si fiind proprietar privat chiar face ce vrea?? NU CUMVA ACEST DEPOZIT A FOST CONSTRUIT SI CU BANI DIN IMPOZITELE NOASTRE???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *