O fostă școală din Botoșani, scoasă la vânzare. Cât cere proprietarul!

fosta scoala 4 din Botosani, scoasa la vanzareClădirea unei foste școli din municipiul Botoșani a fost scoasă la vânzare. Este vorba de spațiile fostei Școli care au fost retrocedate Fundaţiei Caritatea, cea care reprezintă comunitatea evreiască din România.

Acum, fundaţia cu sediul în Bucureşti vinde construcţia de 1.099 metri pătraţi şi terenul de 3.247 metri pătraţi.

Prețul cerut este de 290.000 de euro.

like facebookCaritatea susține că imobilul de pe strada Ştefan Luchian nr. 38 a fost proiectat în perioada interbelică, iar acum „datorita arhitecturii clădirea se pretează pentru: scoala privata, gradinita, camin batrani, restaurant sau hotel butique”.

Imobilul detine un numar de 10 incaperi si necesita renovari precum: tamplarie interior/ exterior, instalatie electrica si sanitara, obiecte sanitare, finisaje, var lavabil.

Imobilul este inclus in Lista monumentelor istorice. Nu este prima dată când acest imobil a fost scos la vânzare, însă în premieră este anunțat un preț pentru el.

Până acum, Fundația Caritatea a solicitat oferte pentru imobil.

2 thoughts on “O fostă școală din Botoșani, scoasă la vânzare. Cât cere proprietarul!

  1. Eu stiu ca toti evreii au donat statului roman cladirile in momentul cand acestia au dorit sa emigreze in Israel. Aceasta fundatie nu stiu ce matrapazlacuri face de reuseste sa fenteze legea. Am mai vazut sate intregi retrocedate unor mostenitori aparuti din senin. Cei ce se ocupa de retrocedari au facut magarii de zeci de milioane de €, de ce n-ar fi facu si in cazul Scolii 4? DNA-ul a fost sesizat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *