Deputatul PNL Botoșani, Cristian Achiței, cere demisiile a doi șefi de la drumuri

cristian achiteiDeputatul PNL Botoșani, Cristian Achiței, consideră vizita ministrului Transportului, Răzvan Cuc, la Botoșani ”o dezamăgire totală” și afirmă că ”plimbarea ministerială” organizată de PSD a fost doar ca să ”mimeze interesul pentru drumurile naționale indispensabile județului”. Și asta pentru că, susține deputatul liberal, rezultatul a fost ”zero bani” pentru drumuri.

like facebookDupă o vizită dezamăgitoare în județul Botoșani, ne-a arătat că nu are nicio soluție de finanțare pentru niciunul din drumurile importante din județul Botoșani. Domnul Laicu, directorul DRDP Iași, a găsit o soluție foarte interesantă pentru drumul Manoleasa-Rădăuți Prut, o să-l vopsim cu negru șu după aia o să aruncăm niște criblură sub denumirea de tratament bituminos și o să spunem că am rezolvat problema. Dacă astea sunt soluții…”, a spus Achiței.

Deputatul a reiterat faptul că lucrările la drumul de pământ DN 24C Manoleasa-Rădăuți Prut au început ilegal, fără autorizație de construcție, iar aceste decizii trebuie asumate atât de directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, Ovidiu Laicu, dar  și de șeful Secției Drumuri Naționale, Viorel Zacrețchi.

Personal le cer demisia acestora, pentru că din cauza lor s-a ajuns la această stare. Voi cere actele oficiale făcute de Inspectoratul de Stat în Construcții în 2015, prin care s-a constatat că lucrarea făcută pe acel drum era fără autorizație de construcție și s-a dispus oprirea lucrărilor și intrarea în legalitate. De asta DN Manoleasa-Rădăuți Prut nu are asfalt”, a adăugat Achiței.

Deputatul PNL s-a arătat totodată deranjat de faptul că nici el, dar nici Costel Șoptică nu au fost invitați la întâlnirea cu ministrul pentru a-și da cu părerea despre posibile soluții, acuzând că întâlnirea ”a  fost mai mult o ședință de partid” a PSD.

 

One thought on “Deputatul PNL Botoșani, Cristian Achiței, cere demisiile a doi șefi de la drumuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *