Biserica, în doliu! Un apreciat preot s-a stins din viaţă la doar 46 de ani

sorin mihai ftime- preot sarafinestiBiserica Ortodoxă din Botoşani este în doliu, după ce un preot s-a stins din viaţă la vârsta de doar 46 de ani. Este vorba de preotul de la Biserica ”Sf. Mc. Dimitrie” Sarafinești, care s-a stins din viaţă, miercuri, în urma unui accident vascular, după ce a stat în comă o săptămână într-o clinică din Iaşi.

Mihai Sorin Iftime s-a născut la data de 17 noiembrie 1971 în localitatea Truşeşti, fiind licențiat al Facultății de Teologie Ortodoxă ”Dumitru Stăniloae” Iași, promoția 1997.

like facebookA fost numit ca preot paroh la Parohia ”Sf. Mc. Dimitrie” Sarafinești pe 21 noiembrie 1997, fiind unul dintre cei mai apreciaţi preoţi din Protopopiatul Botoşani.

Un preot tânăr care avea o activitate frumoasă în spate şi care era corect şi îşi făcea datoria. Nimeni nu s-a aşteptat la aşa ceva”, spune protopopul de Botoşani, Lucian Leonte.

Preotul Sorin Mihai Iftime urmează a fi înmormântat duminică. Slujba va avea loc la biserica în care acesta a slujit 20 de ani, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Pacea, unde avea loc de veci.

5 thoughts on “Biserica, în doliu! Un apreciat preot s-a stins din viaţă la doar 46 de ani

  1. Dumnezeu sa il ierte si sa il aseze in loc luminat. Pacat, o mare pierdere pentru toti cei care l-au cunoscut ! Vesnica lui pomenire !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *