Șase cunoscuți medici de la Spitalul Județean ies la pensie. Vezi cine sunt!

medic de familieȘase cunoscuți medici de la Spitalul Județean vor ieși, anul acesta, la pensie. Este vorba de medicii Doina Botez și Mariana Alexa- de pe Secția Boli Infecțioase, Mariana Andrioaie și Anton Pîrvu-de la Medicină Intenrnă, Radu Dan-Endocrinologie și Gabriel Petrovici-Secția Pediatrie.
like facebookPotrivit reprezentanților Spitalului Județean, până în prezent au solicitat prelungirea contractului medicii Anton Pârvu și  Radu Dan, ei putând profesa până la vârsta de 70 de ani întrucât au doctoratul
Vom rămâne neacoperiți pe anumite specialități dar sperăm ca rezidenții care vin să suplinească această posturi. De asemenea, cred că până în momentul în care vom face angajări în cadrul spitalului domnii doctori care doresc să prelungească contractul vor rămâne să asigure asctivitatea în spital. Odată ce atingi vârsta de 65 de ani poți rămâne în activitate prin cotnract cu timp parțial, funcție de disponbilitatea postului și dacă nu se ocupă prin concurs. Aceste posturi se vacantează în momentul în care nu se prezintă nimeni la concurs, medicii pensionari putând să asigure activitatea„, a spus medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mavromati.

 

4 thoughts on “Șase cunoscuți medici de la Spitalul Județean ies la pensie. Vezi cine sunt!

  1. nu mai mintiti cu rezidentii care „vor veni” ….pentru ca nu scoateti locurile la concurs…
    saptamanal vedem o manipulare crasa din partea voastra…cum vezi doamene nu se prezinta nimeni la concursurile pe care voi le orgasnizati pentru medici…
    nu este adevarat…rezidentii sunt indeprtati sistematic cand doresc sa se alature echipelor din cadrul spitalului….se prefera in continuare de catre managmatul spitalului prelungirea contractelor medicilor pensionari…ESTE ILEGAL ce faceti!
    deja ati fost atentionati de mai multe ori asupra acestui aspect.
    masuri legale vor fi luate cu siguranta impotriva celor care fac demersurile in asa fel incat sa persiste aceasta situatie in cadrul spitalului.
    TIC-TAC…TIC-TAC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *