FOTO Depuneri de coroane la ISU în memoria eroilor pompieri

depuneri coroane pompieri (2)Pompierii au marcat, marţi, 84 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile prin organizarea mai multor manifestări. În prima parte a zilei a avut loc un ceremonial de depunere de coroane de flori la monumentele eroilor pompieri din Botoşani şi Dorohoi.

like facebookApoi pe toată perioada zilei se organizează „Ziua Porţilor Deschise!. Familiile cadrelor, dar şi cetăţenii, vor putea să viziteze subunităţile din Botoşani şi Dorohoi, ocazie cu care vor viziona tehnica de intervenţie din dotarea inspectoratului și vor primi sfaturi despre cum să prevină sau cum să se comporte într-o situaţie de urgenţă.

depuneri coroane pompieri (1)Manifestări dedicate „Zilei Protecţiei Civile din România” s-au derulat pe tot parcursul lunii februarie, prin desfăşurarea unor activităţi de informare preventivă în unitățile sanitare din județ. Pe lângă sfaturi, botoşănenii care s-au întâlnit  cu pompierii au primit materiale informative din cadrul campaniilor naţionale „F.O.C.– Flăcările Omoară Copii”, “R.I.S.C. – Renunţă! Improvizaţiile Sunt Catastrofale!”, “Vreau să fiu voluntar!” şi „Nu tremur la cutremur”.

„Totodată, la sediul I.S.U. Botoşani va avea loc o şedinţă festivă în cadrul căreia se vor citi mesajele autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale, Ordinul de zi pe unitate al Inspectorului Șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani şi ordinele de avansare în grad înainte de termen pentru personalul care și-a îndeplinit, în mod exemplar, atribuţiile de serviciu”, se arată într-un comunicat al ISU.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *