Tragedie! Un tânăr din Botoşani a murit la 22 de ani. Medicii nu l-au putut salva

iulian amarieiSituaţie extrem de grea pentru o familie din municipiul Botoşani. Fiul acesteia, student, a decedat, luni, într-o clinică din Iaşi, la vârsta de doar 22 de ani.

Iulian Amariei a fost internat la Clinica Sfântul Spiridon din Iaşi, unde a suferit, miercuri, o intervenţie chirurgicală, ca urmare a unei afecţiuni a colonului.

like facebookVineri, Iulian era foarte optimist, scriindu-le prietenilor de pe Facebook următorul mesaj: „Vreau să vă mulţumesc din suflet şi din inimă pentru tot ceea ce aţi făcut în această perioadă foarte dificilă din viaţa mea. Fie că un un singur gând, mesaj sau chiar o donare de sânge. Acum mă aflu la chirurgie, am două zile de la operaţie şi sper ca încet- încet să îmi revin şi mă pun pe picioare. M-a impresionat profund mobilizarea voastră! Aveţi grijă de voi şi multă sănătate”.

La sfârşitul săptămânii trecute, tânărul student se pare că a contactat un microb puternic, care i-a generat o septicemie, care a făcut ca luni aceasta să înceteze din viaţă.

Iulian Amariei a fost elev la Liceul Pedagogic din Botoșani, însă acum era student la Universitatea Gheorghe Asachi din Iaşi.

 

5 thoughts on “Tragedie! Un tânăr din Botoşani a murit la 22 de ani. Medicii nu l-au putut salva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *