Șeful Poliției Botoșani cere școlilor să interzică elevilor folosirea telefoanelor mobile. Vezi motivul!

directori colegiu prefectural 1Șeful Inspectoratului de Poliție Județean, Viorel Șerbănoiu, cere unităților de învățământ din județul Botoșani să interzică deținere de către elevi a telefoanelor mobile. Acest6a a declarat vineri, în cadrul unbnei ședințe care a avut loc la Prefectură, cp infracțiunile de furt din școli privesc în special telefoanele mobile și se datorează neluării măsurilor corespunzătoare de către elevi și profesori pentru asigurarea securității bunurilor pe timpul desfășurării orelor de curs, în timpul pauzelor sau când aceștia desfășoară activități în afara clasei, respectiv pe terenul sau în sala de sport.

like facebook”Propunem înserarea în Regulamentul de ordine interioară a unităților școlare a interdicția de deținere de către elevi a telefoanelor mobile în unitățile școlare, în general unde am înregistrat furturi ale unor obiecte din această categorie”, a spus Șerbănoiu.

 

5 thoughts on “Șeful Poliției Botoșani cere școlilor să interzică elevilor folosirea telefoanelor mobile. Vezi motivul!

  1. Tu, parinte, aveai telefon cand plecai la scoala? S-a daramat lumea ca nu aveai telefon la tine, la ce-i trebuie unui elev telefon, in loc sa fie linistit , sa se gandeasca la lectii ca de asta vine la scoala , elevul are grija telefonului. Suna, sta pe facebook, joaca jocuri, carti si vreti sa aiba rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *