Prefectul județului cere controale la agenții economici care vând băuturi alcoolice: În unități de alimentație publică se vinde alcool și țigări minorilor

directori deconcenjtrate dan nechiforPrefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, a făcut un apel, vineri, către instituțiile abilitate să constate și să sancționeze agenții economici care vând băuturi alcoolice minorilor. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a spus că lucrurile încep să degenereze și aici, dând drept exemplu cazul de la Liceul Flămânzi, când un elev de clasa IX-a s-a prezentat la ore în comă alcoolică. Dan Nechifor acuză faptul că, deși există o legea care interzice ca alcoolul să fie vândut minorilor, există comercianți care o încalcă.

like facebookLucrurile încep și aici să degenereze și să se extindă din păcate la nivelul județului, pentru că ultimul caz a fost în interiorul județului. Am mai amintit-o și anul trecut și asta o constat și eu personal de fiecare dată când intru într-un magazin, că în unități de alimentație publică se vinde alcool și țigări minorilor”, a spus Nechifor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *