Leo Grozavu, înaintea meciului cu Pandurii: Am tras toate semnalele de alarmă. Va fi un meci foarte dificil

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a susţinut, joi dimineaţă, o conferinţă de presă înaintea meciului cu Pandurii Târgu Jiu. Leo Grozavu a atras atenţia că va fi un meci dificil, în ciuda zvonurilor privind o eventuală partidă pentru gazde. Tehnicianul a menţionat că este cel mai dificil joc pentru că adversarii joacă fără presiune. Acesta a menţionat totuşi că va da şanşa şi unor jucători ce nu au fost folosiţi până acum.

like facebook” Urmează cel mai greu meci, din punctul meu de vedere. Este un meci foarte dificilAm apucat să-i analizez puţin pe cei de la Pandurii şi am tras de ieri toate unele semnale de alarmă. Sper că toată lumea e concentrată şi conştientă că ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. Vreau să trecem peste aprecierile pe care le-am primit mai mult sau mai puţin justificate după meciul cu Dinamo. Până la urmă a fost un meci pierdut şi vreau ca toată lumea să fie în alertă maximă pentru că ne aşteaptă o partidă dificilă. O echipă care chiar dacă nu a acumulat foarte multe puncte în cele trei etape, au cam pus probleme adversarilor, au avut momentele lor foarte bune de joc în care puteau să schimbe soarta partidelor. Nu vreau să creadă cineva că ne aşteaptă o partidă facilă. Mai mult ca sigur suntem în momentul de faţă pe un drum pentru că am demonstrat că am crescut ca joc în cele trei partide disputate. Asta nu ne conferă cele trei puncte dinainte câştigate. Trebuie să muncim pe teren. Întâlnim o echipă care nu are nimic de pierdut, joacă dezinvolt, fără presiune. Eu sunt foarte circumspect vizavi de soartea jocului dinainte câştigat. Sigur că mă gândesc să intrdocuem şi jucători mai proaspeţi, care au nevoie să joace, să rămână în priză”, a declarat Leo Grozavu.

Jocul dintre FC Botoşani şi Pandurii Târgu Jiu va avea loc, duminică, de la ora 13.30.

One thought on “Leo Grozavu, înaintea meciului cu Pandurii: Am tras toate semnalele de alarmă. Va fi un meci foarte dificil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *