S-a întâmplat la un liceu din Botoșani. Un elev s-a prezentat la ore în comă alcoolică și a fost luat de ambulanță

Spitalul de Copii -CPUCaz tulburător la un liceu din județul Botoșani. Un elev de clasa IX-a, de la Liceul ”Nicolae Bălcescu” din Flămânzi, s-a prezentat la ore în comă alcoolică. Întâmplarea a avut loc joia trecută. Elevul nu a fost la prima oră la școală, însă s-a prezentat la a doua oră , dar băut. I s-a făcut rău în sala de sport, fiind văzut de niște colegi care au solicitat sprijinul cadrelor medicale de la Ambulanță.

Adolescentul a fost transportat la Secția de pediatrie a Spitalului Județean, fiind internat la Terapie acută cu intoxicație acută cu alcool etilic, comă grad I-II.

like facebookPotrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, conducerea liceului din Flămânzi a deschis o anchetă și urmează ca elevul să fie sancționat.

Gabriel Hârtie, inspectorul general al IȘJ, se arată revoltat de faptul că agenții economici nu respectă legea și vând băuturi alcoolice minorilor.

Agenții economici trebuie verificați. S-ar putea afla de unde a consumat băutura, iar agentul să suporte consecințele legii. Cred că va face și poliția o anchetă, pentru că așa nu vom reuși niciodată să estompăm consumul de alcool în rândul minorilor”, a spus Hârtie.

Un alt minor din Călărași a ajuns săptămâna trecută la spital, după ce a consumat alcool.

 

One thought on “S-a întâmplat la un liceu din Botoșani. Un elev s-a prezentat la ore în comă alcoolică și a fost luat de ambulanță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *