A refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a fost prins după o urmărire cu patru echipaje de poliţie

filtru politia rutiera botosani1Un tânăr de 20 de ani a refuzat, miercuri dimineaţă, să oprească la semnalele poliţiştilor şi a fost prins după o urmărire cu patru echipaje de poliţie.

Tânărul, care este din Dolina- Leorda, circula dinspre Leorda spre Botoşani, iar la intrarea în Cătămărăşti Deal a fost interceptat de un filtru de poliţie.

Pentru că avea permisul suspendat, sâmbătă, pentru conducere sub influenţa alcoolului, acesta a refuzat să oprească. El a evitat două blocaje, unul constituit în intersecția dintre Calea Națională și Octav Onicescu, iar cel de-al doilea chiar în fața sediului Inspectoratului de Poliție.

like facebookAutoturismul, un Audi înmatriculat în străinătate, a fost oprit abia în zona centrală a municipiului Botoşani, la intersecţia dintre Calea Naţională şi strada 1 Decembrie, după ce a fost urmărit de patru echipaje de poliţie pe Calea Națională, Octav Onicescu, Bulevardul Mihai Eminescu și Marchian.

Incidentul s-a produs la oră de vârf, când traficul este aglomerat datorită faptului că copiii merg la şcoală, iar adulţii la serviciu.

2 thoughts on “A refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a fost prins după o urmărire cu patru echipaje de poliţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *