Delegație ucraineană, în vizită la Consiliul Județean Botoșani

delegatie ucrainaLa invitația președintelui Costică Macaleți, Consiliul Județean Botoșani a primit, marți, vizita unei delegații din Raionul Hliboca, Regiunea Cernăuți, Ucraina. Delegația ucraineană a fost condusă de vicepreședintele Consiliului Raional Hliboca,  Vitalii Gumennăi,

Întâlnirea a fost marcată de o atmosferă prietenească, în care oaspeții au vorbit despre importanța relațiilor dintre România și Ucraina în general și dintre cele două regiuni transfrontaliere Botoșani  – Cernăuți , în special.

Dezbaterea s-a focusat pe proiectul de management al deșeurilor implementat de județul Botoșani, intitulat ”Sistem Integrat de Management al Deșeurilor în Județul Botoșani”.

like-facebook ,,Suntem încantați de invitația d-lui președinte. Ne-am exprimat dorința și speranța într-o colaborare fructuoasă pe viitor. Am discutat despre posibilitatea derulării unor proiecte comune”, a declarat Vitalii Gumennăi, vicepreședintele Raionului Hliboca.

birta cj delegatie ucrainaVizita delegației ucrainene în județul Botoșani, a continuat cu o deplasare la Centrul Integrat de Management al Deșeurilor de la Stăuceni.  În finalul întâlnirii oficiale, președintele CJ Botoșani, Costică Macaleți, le-a mulțumit pentru prezența la Botoșani:

 „Vă mulțumesc pentru că ați  acceptat invitația  noastră. Imi reafirm dorința de a extinde demersurile începute astăzi și de a coopera pentru elaborarea unui plan comun de acțiune pentru îmbunătățirea condițiilor de mediu în zona transfrontalieră, a declarat Costică Macaleți.

 

One thought on “Delegație ucraineană, în vizită la Consiliul Județean Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *