Crimă cu cruzime comisă de doi adolescenți. Au ucis un bărbat și au fost pedepsiți

crima- masina de politieDoi adolescenți în vârstă de 17 și, respectiv, 18 ani, din județul Botoșani, care au ucis cu cruzime un om, au fost condamnați, marți, de magistrații Tribunalului Botoşani .

Marian Daniel Prozoreanu, în vârstă de 18 ani, şi Lucian Eduard Vezureanu, în vârstă de 17 ani, ambii din satul Dumbrăviţa- comuna Ibăneşti, au fost găsiți vinovați într-un dosar în care erau acuzați de săvârşirea infracţiunii de „omor”.

like facebookPotrivit anchetatorilor, pe 15 septembrie 2016, în jurul orei 16.00, în urma unui conflict spontan, au aplicat mai multe lovituri cu pumnii, picioarele şi un arc metalic victimei Scripcariu Constantin, cauzându-i leziuni care au dus la deces.

Faptele celor doi sunt extrem de dure. Ei loveau victima cu un arc metalic, iar apoi o stropeau cu apă ca să își revină și o loveau din nou. La final, bărbatul mort a fost urcat într-o căruță și abandonat pe marginea unui drum.

Pentru fapta sa, Marian Daniel Prozoreanu, care împlinise 18 ani cu patru zile înainte de comiterea crimei, a fost condamnat la șapte ani de închisoare.

Față de celălalt autor, Lucian Eduard Vezureanu, care este încă minor, a fost luată măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pentru o perioadă de doi ani.

Sentința nu este definitivă. Din acest motiv, judecătorii au prelungit mandatul de arestare față de Prozoreanu și au dispus arestul la domiciliu a lui Vezureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *